top of page
Over Zenzibelle
20231026_171132.jpg

Over Zenzibelle

Hay!

Mijn naam is Zenzi, ik ben 24 jaar oud, en ik ben gepassioneerd over huidverzorging en schoonheid. Met trots kan ik mezelf een gediplomeerd huidtherapeute, allround schoonheidsspecialiste en pedicure noemen. Daarnaast ben ik gecertificeerd in suiker-ontharing (Pandhy's).

Mijn reis in de wereld van huidverzorging begon met een intensieve vierjarige HBO-studie tot huidtherapeut, waarin ik me heb verdiept in de vele facetten van de huid. Ik vind het geweldig om mensen te helpen hun huid te laten stralen en hun zelfvertrouwen te vergroten.

Tijdens mijn opleiding heb ik gewerkt in mijn eigen schoonheidssalon, Zenzibelle. Nu zet ik stap voor stap mijn visie om naar werkelijkheid: het transformeren van Zenzibelle tot een huidtherapeutische kliniek waar klanten kunnen genieten van hoogwaardige huidverzorging en advies.

Mijn doel is om elke klant een persoonlijke en op maat gemaakte ervaring te bieden. Ik geloof sterk in de kracht van goed advies en professionele behandelingen om de gezondheid en schoonheid van de huid te verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent in mijn diensten of vragen hebt over huidverzorging, neem dan gerust contact op. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan een gezonde huid.

Met warme groeten,
Zenzi Gelderblom

Kernwaardes

Drie kernwaarden staan centraal bij Zenzibelle:

Kwaliteit: Bij Zenzibelle is kwaliteit erg belangrijk. Dit is terug te vinden in de uitgebreide intake gesprekken en de hoogstaande producten die gebruikt worden.

Persoonlijke aandacht:  Of u nu komt voor huidverbetering, behandeling van specifieke problemen of gewoon ontspanning, we stellen een plan op dat speciaal is afgestemd op jou. Bij ons ben je geen nummer; je bent een gewaardeerde klant met individuele wensen.

Comfort: De kwaliteit van de behandelingen moet onberispelijk zijn, en de ontvangst op het terras in de schaduw van de perenboom, met uitzicht op de polder met een schuimige cappuccino zet de puntjes op de i! Hiervoor werk ik samen met bed & breakfast Onder den Peerenboom.

zenzi met loep.png
20231003_120359.jpg

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page