top of page
Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 • Wat is suiker ontharen?
  Suiker ontharen is een ontharingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een pasta die bestaat uit glucose, water en fructose. De suiker pasta hecht zich aan de haren en niet aan de huid. Daarbij wordt de suikerlaag met de haarrichting mee weggetrokken. Het voordeel hiervan is dat de huid niet of nauwelijks wordt geirriteerd en het niet pijnlijk is zoals bijvoorbeeld wax-ontharing. Overigens wordt bij Zenzibelle gebruik gemaakt van een suikerpasta zonder citroensap (zuur). Dit doen wij omdat citroenzuur de porien van de huid sluit met als gevolg dat het suikerontharen alsnog moelijker en eventueel pijnlijker wordt. Doordat suikerontharen natuurlijk en vriendelijker is voor de huid, is deze manier van ontharen ook geschikt voor mensen met een kwetsbare huid zoals bijvoorbeeld bij rosacea of couperose.
 • Is suiker ontharen hetzelfde als waxen?
  Nee, suiker ontharen is vriendelijker voor je huid en voor jouzelf. Het materiaal is puur natuur en het verwijderen met suiker is veel minder pijnlijk dan waxen.
 • Kan ik bij Zenzibelle pinnen?
  Bij voorkeur gebruiken we betaalverzoeken vanuit mobiel bankieren apps of contant geld. Mocht u willen pinnen dan kan dit wel.
 • Kan ik bij Zenzibelle makkelijk parkeren?
  Ja! Zenzibelle heeft een ruime parkeerplaats op eigen terrein die 's avonds ook verlicht is. Bovendien is gebruik van deze parkeerplaats gratis!
 • Is Zenzibelle de hele week open?
  Nee, naast de salon volg ik een HBO opleiding tot huidtherapeut. Op de dagen dat ik colleges volg is de salon gesloten. Kijk voor actuele openingstijden op de website en houdt mijn sociale media goed in de gaten. Bel of mail mij gerust om een afspraak te maken.
 • Welke behandeling is er geschikt voor mij?
  Vraagt u zich af welke gezichtsbehandeling het beste bij uw huid past? Of twijfelt u of een pedicure wel door kan gaan als u een kalknagel heeft? Neem voor deze en andere vragen vrijblijvend contact op via de mail of telefonisch. Ik denk graag met u mee!

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page