top of page

Paarden & Honden

Naast mijn grote intresse voor de huid en huidverzorging op een natuurlijke en milieuvriendelijke manier heb ik ook een grote passie voor paarden. Ik rijd al bijna mijn hele leven. Wat is er nu mooier dan mijn passie voor verzorging en paarden te combineren? Bij Zenzibelle kunt u terecht voor verschillende verzorgingsartikelen voor paarden en honden

Paarden

Bij Zenzibelle zijn de shampoo en conditioner bars van Pippa Equestrian verkrijgbaar. PIPPA Equestrian Soap maakt natuurlijke shampoobars speciaal ontworpen voor de gevoelige paardenvacht. De bars hebben geen verpakking, dit is beter voor het milieu. Ook bevatten ze geen onnodige toevoegingen, dit is beter voor het paard. De bars zijn handgemaakt en kunnen gecombineerd worden  met een handig zeepzakje gemaakt van sisal.  De missie van PIPPA is om de paardenwereld een stukje groener en milieubewuster te maken. Daar draag ik heel graag aan bij!

Hond liggend in het verdorde gras

Honden

De shampoo en conditioner bars van PIPPA zijn ook zeer geschikt voor gebruik op de hondenvacht! Alle bars behalve de Tea Tree & Eucalyptus bar zijn ook geschikt voor honden!

 Met deze heerlijk geurende bars kunnen we allemaal de zorg voor onze trouwe viervoeters een stukje groener en milieubewuster te maken. Daar draag ik heel graag aan bij!

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page