top of page

Acerca de

Rug massage

Ontspanningsmassage

Wat is een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage geschikt om lichaam en geest te ontspannen.

Bij een regelmatige ontspanningsmassage zal het ontspannen steeds makkelijker en sneller gaan omdat het lichaam de ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. 

Waarom een ontspanningsmassage?

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillend voor iedereen. De meeste klanten die bij Zenzibelle komen voor een massage zijn opzoek naar ontspanning en willen in daarbij stress en bijbehorende klachten verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende klachten, zoals; pijn, stijve en pijnlijke spieren en hoofdpijn en migraine.​

Een ontspanningsmassage kan uiteraard ook heerlijk zijn zonder dat er klachten aanwezig zijn. Een ontspanningsmassage zorgt namelijk ook voor het herstel van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Ik heb last van een specifiek gebeid

Heeft u last van één specifieke plek, bijvoorbeeld de schouders of juist de onderrug? Dit is meestal het gevolg van het langdurig en herhaaldelijk belasten van dezelfde spieren of spiergroepen. Dit zie ik veel wanneer mensen regelmatig en voor langere tijd dezelfde houding aanhouden, bijvoorbeeld door kantoorwerk of veel in de auto zitten. Tijdens een ontspanningsmassage bij Zenzibelle wordt extra aandacht besteed aan het gebied waar u het meest last van heeft

Zo verloopt een ontspanningsmassage

Tijdens een ontspanningsmassage ligt u op uw buik.

Allereerst zal ik u comfotabel instaleren op de heerlijk voorverwarmde massagebank. Ook zorg ik doormiddel van handdoeken en dekens dat u het niet koud heeft. Vervolgens start ik de massage met verwarmde argan olie waar ik etherische oliën aan toevoeg voor een heerlijk geur. Sommige etherische olieën hebben ook een effect op lichaam of geest.

Tijdens het masseren maar ik gebruik van verschillende technieken, zoals:

  • Strijkbewegingen

  • Kloppen

  • Schudden

  • Kneden

De druk tijdens de massage pas ik per gebied en naar uw wensen aan. Ook kunnen voorafgaand aan de massage klachten en aandachtspunten besproken worden.

Belangrijke punten!

Het is altijd belangrijk om mij op de hoogte te stellen van zwangerschap, recente operaties of blessures.

Heeft u een allergie voor arganolie of een etherische olie? Laat dit dan tijdig weten!

Duur: 30 of 60 minuten

Prijs: € 35,00, € 60,00

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page