top of page

Acerca de

Voet massage

Voetmassage

Waarom een voetmassage?

De voeten hebben behoorlijk wat te verduren. U legt er dagelijks heel wat kilometers mee af. Aan het einde van een lange dag kunnen ze daardoor behoorlijk moe voelen. Maar, misschien voelt u ook daadwerkelijk pijn. Pijn in de voeten leidt vaak tot compensatie elders in het lichaam. Zo kunnen dus uiteindelijk pijnen optreden en de benen, de rug en de nek. Volgens oosterse geneeswijzen vetellen de voeten zelfs wat er in de geest omgaat. Zo zou de rechtervoet de rationele kant en de linkervoet de emotionele kant van het brein weerspiegelen.?

Wat te verwachten van een voetmassage?

Nadat u plaats heeft genomen in de comfortabele voorverwarmde stoel, worden de voeten gereinigd met alcohol en warme compressen. Wanneer uw voeten schoon, warm en zacht zijn, worden ze afgedroogd en ingesmeerd met verzorgende argan olie. Dit zorgt ervoor dat de grepen van de massage nog beter tot hun recht komen. In tegenstelling tot voetreflexmassage, richt deze 'normale' voetmassage zich puur op ontspanning. U kunt dus lekker achterover zakken en genieten!

Bent u vergeten je nagels te lakken of te scheren? Of heeft u last van wat eeltplekekn? Maakt u zich daar vooral geen zorgen over! Tijdens je voetmassage hoeft u maar aan één ding te denken, ontspannen. Na mijn jaren ervaring als pedicure in mijn salon en in een verzorgingstehuis kijkt nergens meer van op. 

Goed om te weten

Een voetmassage is voor iedereen geschikt. Heeft u nog nooit een massage gehad? Dan is een voetmassage absoluut een goede manier om massage te ervaren. Het is een krachtige en therapeutische behandeling waar niet alleen uw voeten, maar uw hele lichaam van kan profiteren. Een voetmassage kan stress en spanning verminderen, de energiebalans in het lichaam herstellen en de bloedcirculatie verbeteren. Een voetmassage is dan ook een uitstekend cadeau, hetzij voor iemand anders of voor uzelf.

Duur: 20 minuten

Prijs: € 25,00

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page