top of page

Acerca de

Hotstone-rugmassage

Hotstone massage

Wat houd een hotstone massage in?

Wanneer u opzoek bent naar een verwarmende en ontspannende massage, is de hotstone massage iets voor u. Tijdens de hotstone massage worden er heerlijk warme olie en warme, natuurlijke, stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Met behulp van de massage met warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Wat kunt u verwachten van een hotstone massage?

Nadat u op de voorverwarmde massagetafel heeft plaatsgenomen, breng ik een verwarmde olie op de huid aan. Om de olie te verdelen, u te laten wennen aan de aanraking en u de tempratuur van uw huid te verhogen zal ik beginnen met enkele grepen uit de ontspanningsmassage. Vervolgens zal ik de massage voortzetten met behulp van warme stenen. Zo nu en dan zullen de stenen op een bepaalde plek van het lichaam worden stilgelegd zodat de warmte op de plek tot diep in de spieren kan doordringen. 

IS EEN HOT STONE MASSAGE GESCHIKT VOOR MIJ?

Een hot stone massage is ideaal wanneer je u vermoeid bent of last heeft van pijnlijke spieren. De massage is 30 minuten en enorm rustgevend en ontspannend. Na een hot stone massage voelt u zich weer ontspannen en heeft u nieuwe ernergie. Daarnaast helpt deze massage bij het verlichten van verschillende pijnen en kwaaltjes. Er is dus eigenlijk geen rede te bedenken waarom u een hotstone massage niet een keer zou moeten proberen!

Duur: 30 minuten

Prijs: € 35,00

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page