top of page

De merken van Zenzibelle

Producten van hoge kwaliteit, daar staat Zenzibelle voor.

salonnepro.jpg
Range 1 - Landscape 0222.jpg

Dermaceutic

Skincare

Dermaceutic staat voor wetenschappelijke precisie en hoogwaardige ingrediënten die zichtbare huidverbeteringen bieden. De producten zijn medisch onderbouwd met klassereng IIa en klinisch bewezen voor effectieve resultaten. Gevestigd in Frankrijk, zijn ze wereldwijd vertrouwd en worden aanbevolen door professionals in huidverzorging. De producten van Dermaceutic bevatten krachtige actieve ingrediënten, zoals glycolzuur, vitamine C en retinol. De duurzame aanpak en recyclebare verpakkingen tonen toewijding aan zowel schoonheid als het milieu. Ontdek de wereld van Dermaceutic voor een gezonde, stralende huid.

Let op! Vanwege de intensiteit van de producten zijn deze niet vrijblijvend te verkijgen in de webshop. Bent u opzoek naar het juiste product voor u? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek.

Renophase

Skincare

Renophase, een toonaangevend merk in huidverzorging, biedt wetenschappelijk onderbouwde oplossingen voor een gezondere, stralende huid. Vertrouwd door dermatologen wereldwijd, combineren we medische expertise met krachtige ingrediënten zoals hyaluronzuur en peptiden. Deze klinisch bewezen producten, ontwikkeld in Frankrijk sinds 1997, zorgen voor effectieve resultaten en helpen de huid te verbeteren en verjongen. Kies Renophase voor huidverzorging met visie en excellente resultaten.

Let op! Vanwege de intensiteit van de producten zijn deze niet vrijblijvend te verkijgen in de webshop. Bent u opzoek naar het juiste product voor u? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis adviesgesprek.

04 Reveal compo II.png
salonnepro.jpg
Jojoba oil elixer.png

SPA Salonnepro

Amsterdam

De producten van SPA Salonnepro zijn (h)eerlijke producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten!

De producten van SPA zijn niet op dieren getest, vegan, organic, parabenenvrij, sulfaatvrij, siliconenvrij, phathalatenvrij, zonder minerale oliën en vrij van microplastics!

Earth Elements

Soap & shampoo bars

Earth Element is een prachtig merk met in Nederland handgemaakte zepen! De soap en shampoo bars  zijn vegan en natuurlijk. De bars worden in kleine batches met de hand gemaakt, gesneden en verpakt. De verpakking en het label zijn gemaakt van gerecycled karton en papier. 

Ook hebben ze enkele No Waste Soaps, dit zijn zepen gemaakt van resten van verschillende lokale restaurants. Bijvoorbeeld het snijafval van groenten of koffiedik waar koffie scrubzeepjes van worden gemaakt. 

Niet opzoek naar een zeepje voor uzelf maar voor uw favoriete viervoeter? Lees dan vooral even deze pagina!

ropanail.jpg
ropanail.jpg

RopaNail

Voor een natuurlijke behandeling van kalknagels

RopaNAIL zijn 100% natuurlijke producten voor het behandelen van kalknagels en wratten.

Het belangrijkste ingrediënt is oregano-olie. RopaNAIL heeft oregano de afgelopen jaren doorontwikkeld naar een soort met een hoog percentage carvacrol. Carvacrol is een stof met antimicrobiële (bacterie dodende) eigenschappen. Cervacrol werkt ook antiviraal en schimmeldodend.

Andere natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in de producten zijn: olijfolie, calendula, propolis en vitamine E.

Nieuwsgierig naar de resultaten? Bekijk hier een before and afther!

Phandy's

Suiker ontharen

PANDHY'S is een ontharingssuiker gebaseerd op een oud recept uit het Midden-Oosten. De suikerpasta bestaat alleen uit glucose, fructose en water.  Alle PANDHY’S ™ producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen, zoals parabenen, paraffine, siliconen of parfums. Geen van de producten is getest op dieren.

Scheert u toch liever? Dan zijn bij Zenzibelle verschillende artikelen te vinden om op een milieubewuste manier te scheren te vinden.

suiker.jpg
ropanail.jpg
PIPPAProefpakket01.jpeg

PIPPA equesterian

Soap en shampoo bars voor dieren!

Bij Zenzibele zijn de shampoo en conditioner bars van Pippa Equesterian verkrijgbaar. PIPPA Equestrian Soap maakt natuurlijke shampoobars speciaal ontworpen voor de gevoelige paardenvacht. De bars hebben geen verpakking, dit is beter voor het milieu. Ook bevatten ze geen onnodige toevoegingen, dit is beter voor het paard. De bars zijn handgemaakt en kunnen gecombineerd worden  met een handig zeepzakje gemaakt van sisal.  De missie van PIPPA is om de paardenwereld een stukje groener en milieubewuster te maken. Daar draag ik heel graag aan bij!

ropanail.jpg

Zoya

Natuurlijke nagellak

 Zoya Reyzis kwam in 1979 naar Amerika. De van oorsprong klassieke pianiste, haalde hier haar Cosmetologie licentie toen zij en haar man Michael naar de Verenigde Staten emigreerden. Door Zoya's harde werk en de vraag naar kwaliteit en gezonde, natuurlijke ingrediënten voor haar klanten, werd het duidelijk dat er behoefte was aan de perfecte producten. Samen ontwikkelden Zoya en Michael, een geavanceerd chemicus, onder andere het merk Zoya. De nagellakken van Zoya zijn geformuleerd zonder formaldehyde, formaldehydehars, dibutylftalaat, tolueen, kamfer, TPHP, parabenen, xyleen, ethyltoxylamide en lood.

uAlM3k_k.jpeg

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page