top of page

Acerca de

Milk Peel kit class IIa 0722.png

Milk peel

De Dermaceutic Milk Peel: Uw Sleutel tot een Stralende Huid!

Bij Zenzibelle zijn we verheugd om de Dermaceutic Milk Peel te introduceren, een krachtige huidbehandeling die geschikt is voor alle huidtypes en huidskleuren. Deze peeling, samengesteld met 50% glycolzuur, 9% melkzuur en 4% salicylzuur, biedt een breed scala aan voordelen en is ideaal voor het aanpakken van verschillende huidproblemen.

Indicaties:

De Dermaceutic Milk Peel is geïndiceerd voor milde acne, keratosis pilaris, oppervlakkige pigmentatie, fijne lijntjes, een doffe teint en verlies van huidspanning. Het is een veelzijdige behandeling die uw huid weer een jeugdige uitstraling kan geven.

Behandelingskuur:

De behandeling bestaat meestal uit een kuur van 4 sessies, met een interval van 2 weken tussen elke sessie. Voor onderhoud wordt aanbevolen om elke 4 tot 6 weken een behandeling te plannen.

Procedure:

Tijdens de behandeling wordt de peelingoplossing op uw huid aangebracht en blijft deze 3 tot 5 minuten zitten, afhankelijk van uw huidtype. Het is normaal om tijdens de behandeling lichte reacties te ervaren, zoals erytheem (roodheid), milde zwelling, pigment dat iets naar boven komt voordat het afschilfert, en een warm of branderig gevoel.

Voorbereiding en nazorg:

Om de beste resultaten te bereiken, vermijd ten minste 15 dagen voor de peeling directe zonblootstelling. Stop 3 dagen voor de peeling met het gebruik van exfoliërende producten, waxen en/of scheren. Na de behandeling wordt aanbevolen om geen intense zonblootstelling, zwembaden, hamams, sauna's, en intensief sporten te vermijden vanwege de warmte en chloor die de huid kan irriteren. Gebruik gedurende en na de behandeling milde huidverzorgingsproducten en vermijd krabben of pulken aan eventuele velletjes.

Wanneer kunt u deze behandeling niet ondergaan?

De Dermaceutic Milk Peel is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, mensen met open wondjes, actieve herpes infecties, ernstige eczeem of psoriasis op het te behandelen gebied, allergieën voor de gebruikte ingrediënten, of als de huid is blootgesteld aan de zon door het gebruik van medicatie zoals benzoylperoxide of tretinoïne.

Ontdek de voordelen van de Dermaceutic Milk Peel bij Zenzibelle en geef uw huid de aandacht die ze verdient. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor deze verjongende behandeling.

Duur: 45 minuten

Prijs: €85,00 - kuur 4 behandelingen €225,00

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page