top of page

Acerca de

Mask Peel cosmetic box + jar 0321.png

Mask peel

Mask Peel van Dermaceutic: Effectieve Behandeling voor Acne en Vette Huid.

Acne en een onzuivere huid worden vaak gekenmerkt door ontstoken talgklieren, mee-eters en puistjes. Acne omvat meer dan alleen rode bultjes. Vooral tieners ervaren acne als gênant en kunnen zelfs angstgevoelens ontwikkelen, resulterend in een lager zelfbeeld en schaamte. Natuurlijk kunnen ook volwassenen die kampen met acne hier veel last van hebben. Bovendien kan acne littekens en pigmentvlekken veroorzaken.

Waarom de Mask Peel?

De Mask Peel is een oppervlakkige peeling die specifiek is ontwikkeld om doeltreffend om te gaan met veelvoorkomende problemen zoals acne, acne littekens en vergrote poriën, die vaak samengaan met een vette huid. Deze peeling leidt tot duidelijke vermindering van acne en ontstekingen door de talgklieren aan te pakken, wat op de lange termijn helpt om acne te voorkomen. De Mask Peel is geschikt voor alle huidtypes en huidskleurtypes, ongeacht of u een lichte of donkere huid heeft. Deze peeling kan veilig en doeltreffend worden toegepast.

Peeling samenstelling:

Deze zeer effectieve peeling bevat 30% glycolzuur, 2% salicylzuur en bentoniet. Glycolzuur is een exfoliërend zuur dat op milde wijze de bovenste laag van de huid verwijdert, wat resulteert in een verbetering van de huidtextuur, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, en een stralendere huid. Salicylzuur heeft een ontvettende werking en is in combinatie met glycolzuur ideaal voor gebruik bij acne. Bentonietklei staat bekend om zijn vermogen om overtollig talg te verminderen, heeft genezende eigenschappen en kalmeert de huid. De pH-waarde van deze peeling ligt rond de 2.

Behandelingsprotocol:

De Mask Peel wordt vaak aanbevolen als een kuur van 4 behandelingen, met een interval van 2 weken tussen elke sessie. Tijdens de behandeling wordt de peelingoplossing op uw huid aangebracht en blijft deze 3 tot 5 minuten zitten, afhankelijk van uw huidtype.

Voorbereiding en nazorg:

Om optimale resultaten te bereiken, is het belangrijk om ten minste 15 dagen voor de peeling directe blootstelling aan de zon te vermijden. Stop 3 dagen voor de peeling met het gebruik van exfoliërende producten, waxen en/of scheren. Na de behandeling wordt aanbevolen om intense zonblootstelling, zwembaden, hamams, sauna's en intensieve lichaamsbeweging te vermijden vanwege mogelijke irritatie door warmte en chloor. Gebruik milde huidverzorgingsproducten tijdens en na de behandeling en vermijd krabben of pulken aan eventuele velletjes.

Bij Zenzibelle streven we ernaar uw huid gezond en stralend te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de Mask Peel en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huidproblemen aan te pakken. 

Duur: 45 minuten

Prijs: €65,00 - kuur 4 behandelingen €225,00

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page