top of page

Acerca de

refined-caucasian-female-model-posing-with-plant-smiling-closeup-shot-pretty-european-girl

SPA Refresh

Wat houdt de SPA refresh in?

De gezichtsbehandeling SPA refresh bij Zenzibelle in Benschop is speciaal ontworpen om u en uw huid een verfrissende opkikker te geven. Na deze behandeling verlaat u de salon niet alleen ontspannen, maar ook met een huid die er stralend uitziet en klaar is om de wereld te trotseren.

Wat houdt deze behandeling in?

  • Een huidanalyse uitgevoerd door een huidtherapeut om de behoeften van uw huid te begrijpen.

  • Een oppervlaktereiniging om oppervlakkig vuil te verwijderen en uw huid een frisse start te geven.

  • Een dieptereiniging met de keuze uit een enzymatische peeling of scrub, beide geselecteerd om dode huidcellen te verwijderen en uw huid te laten stralen.

  • Ontspanning met warme kompressen voor dat ultieme spa-gevoel dat u verdient.

  • Het aanbrengen van een hydraterend en voedend masker om uw huid nieuw leven in te blazen.

  • Tot slot, de juiste dag- of nachtverzorging, afgestemd op het tijdstip van uw behandeling.

Tijdens de behandeling zult u merken dat stress en vermoeidheid van uw gezicht verdwijnen en plaatsmaken voor ontspanning. De warme kompressen en het masker werken samen om uw huid te hydrateren en te voeden, waardoor deze zijdezacht aanvoelt en er frisser uitziet.

Bovendien wordt de behandeling met huidtheraoeutische kennis aangepast op uw specifieke huidtype en wensen, zodat u de meest optimale resultaten behaalt. Of u nu kampt met onzuiverheden, een droge huid, of gewoonweg wilt genieten van een verwenmoment, de SPA Refresh is een goede keuze.

Waar wacht u nog op? Trakteer uzelf op deze verfrissende spa-ervaring bij Zenzibelle in Benschop en ervaar een stralende huid en rust. Neem contact op om uw afspraak te plannen en ontdek de revitaliserende kracht van de SPA refresh-behandeling bij Zenzibelle.

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page