top of page

Acerca de

pexels-koolshooters-7324942.jpg

Vergoedingen

Vergoeding

Zenzibelle is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), en de huidtherapeut is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Bij Zenzibelle werken uitsluitend huidtherapeuten met een HBO-diploma in huidtherapie die zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Indien u een aanvullende zorgverzekering heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding van de behandelingskosten. Het is verstandig om uw polis te raadplegen en contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor nadere informatie, aangezien de vergoeding per verzekeraar kan variëren.

Naast het raadplegen van uw zorgverzekeraar kunt u ook terecht op Zorgwijzer om te controleren of u recht heeft op vergoeding voor huidtherapeutische zorg. Op Zorgwijzer kunt u eenvoudig de vergoedingen voor verschillende zorgcategorieën, waaronder huidtherapie, vergelijken op basis van uw zorgverzekering en persoonlijke situatie.

https://www.zorgwijzer.nl/

Identificatieplicht in de zorg

De identificatieplicht in de zorg houdt in dat u zich moet kunnen legitimeren met een geldig identiteitsbewijs wanneer u (cos)medische zorg ontvangt bij Zenzibelle. Deze verplichting is gebaseerd op de Wet gebruik Burgerservicenummer in de zorg en heeft tot doel misbruik van zorgpassen te voorkomen. Deze identificatieplicht is van toepassing op iedereen vanaf 14 jaar, met als essentieel doel te bevestigen dat u degene bent die overeenkomt met het Burger Service Nummer (BSN). Daarom vragen wij tijdens het intakegesprek om uw identiteitsbewijs, wanneer u een afspraak bij ons heeft.

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page