top of page

Reviews

salon 4.jpg
gelaats

Wimpers en/of wenkbrauwen kleuren

samen | € 14,95 - enkel  € 7,95

De wenkbrauwen en /of wimpers worden gekleurd. Vooraf worden de wenkbrauwen nagelopen met de pincet om grote haren te verwijderen (epileren)

gelaats

Gezichtsbehandeling compleet

60 minuten | € 49,95

De complete behandeling is gelijk aan de basis, aangevuld met: epileren (of suikerontharen) van de wenkbrauwen - serum bij de huidverzorging - ampul met geconcentreerde werkstoffen bij het aanbrengen van het masker.

gelaats

Gezichtsbehandeling ontspanning

90 minuten | € 71,95

Een ontspannende massage van gezicht, nek en decolleté in combinatie met de gezichtsbehandeling compleet, aangevuld met een verzorgende oogbehandeling en het suikeren van de bovenlip.

gelaats

SPA-Vitamin C Skin Treatment

60 minuten | € 71,95 

De SPA Vitamin C Skin Treatment  bestaat uit: huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging (peeling of scrub) - warme kompressen - verwijderen van onzuiverheden - Bio Active Vitamine C Booster - aanbrengen van een masker - serum - oogverzorging - dagverzorging of nachtverzorging door middel van het inmasseren van een verzorgende crème.​​

gelaats

Acne behandeling

60 minuten | € 42,95

De behandeling bestaat uit een huidanalyse, oppervlaktereiniging, lijnzaadpakking, uitzuiveren, na-reinigen, verzorging van de huid met een verzorgende creme.

gelaats

Gezichtsbehandeling basis

45 minuten | € 39,95

De basis gezichtsbehandeling bestaat uit: huidanalyse - oppervlaktereiniging - dieptereiniging (peeling of scrub) - warme kompressen - verwijderen van onzuiverheden - aanbrengen van een masker - dagverzorging of nachtverzorging door middel van het inmasseren van een verzorgende crème.

gelaats

Gezichtsbehandeling huidverbetering 90 minuten | € 71,95

Een bindweefselmassage van gezicht, nek en decolleté in combinatie met de gezichtsbehandeling compleet, aangevuld met een verzorgende oogbehandeling en het suikeren van de bovenlip.

gelaats

Bio-peeling

60 minuten | € 56,95

Bij een bio-peeling wordt na de huidanalyse en de oppervlaktereiniging een kruidenpeeling aangebracht die de huid zichzelf laat herstellen. De behandeling wordt afgesloten met  een dag- of nachtverzorging met verzorgende creme of lotion.

gelaats

Gezichtsbehandeling voor mannen

45 minuten | € 39,95

De gezichtsbehandeling voor mannen bestaat uit een huidanalyse, een oppervlaktereiniging, een dieptereiniging (peeling of scrub), warme kompressen, het verwijderen van onzuiverheden, een korte massage van nek en gezicht, en  het uitvoeren van dag- of nachtverzorging door middel van een verzorgende creme.

Wat de klanten zeggen;

Planten en aardewerk

Joke, Benschop

"Mijn ervaringen met Zenzi zijn heel goed. Zij is zeer vakkundig en in een ontspannen sfeer voert ze de behandelingen uit. Vooral haar nieuwe salon is een aanrader"

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page