top of page

Acerca de

Image by Amanda Dalbjörn

Wimpers en wenkbrauwen verven

Hoe lang blijft de verf zitten?

De verf blijft over het algemeen zo'n 2 tot 3 weken mooi. Omdat er meestal donkere kleuren gebruikt worden, zoals zwart, heeft u langer plezier van de behandeling. Het is belangrijk op te merken dat de verf geen invloed heeft op de krul en lengte van de wimpers. Als u extra lengte en volume wilt, is het nog steeds nodig om een laagje mascara aan te brengen.

Zien geverfde wenkbrauwen er niet onnatuurlijk uit?

Bij het verven van wenkbrauwen besteed ik veel aandacht aan het creëren van een natuurlijke uitstraling. De kleur van de haartjes wordt donkerder naarmate de verf langer blijft zitten. In mijn salon laat ik de verf liever iets korter zitten, zodat als de kleur nog niet helemaal naar wens is, er altijd nog een extra laagje verf kan worden aangebracht. Helaas is het andersom niet mogelijk. De verf op de wenkbrauwhaartjes blijft ongeveer 3 à 4 weken mooi. Een tip: laat tegelijkertijd uw wenkbrauwen suikeren of epileren, zodat u met perfect gevormde wenkbrauwen de deur uit loopt!

Kan ik mijn wenkbrauwen ook laten blonderen of lichter maken?

Het is niet mogelijk om bij Zenzibelle de wenkbrauwen op te lichten. Wel bepaal ik aan de hand van uw eigen haarkleur en huid welke tint het beste bij u past. We kunnen de wenkbrauwen dus net een tintje donkerder maken, maar ook donkerbruin of zwart.

Hoe gaat het verven van wimpers in zijn werk?

Bij het verven van wimpers worden zowel de bovenste als onderste wimpers behandeld. Nadat uw wimpers zijn gereinigd, plaats ik een wimperblaadje onder de onderste wimpers om de huid onder de ogen te beschermen tegen de verf. Vervolgens sluit u uw ogen en breng ik de wimperverf zo dicht mogelijk bij de wimperrand aan. Het is belangrijk om uw ogen vanaf dit moment gesloten te houden. Als u lenzen draagt, raad ik aan deze voor de behandeling uit te nemen. Na enkele minuten verwijder ik de wimperverf. Ik laat u het hoofd kantelen en zet een bakje met lauw water tegen de slaap. Met een watje spoel ik de verf van de wimpers. U zult meteen na de behandeling resultaat zien!

Duur: 10 tot 20 minuten

Prijs: samen | € 20,00- enkel  € 11,00

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page