top of page

Even opnieuw voorstellen!

Zenzi, de eigenaresse van Zenzibelle.

Daar ben ik weer! Het is al een tijd geleden sinds mijn laatste blogpost, er is veel gebeurd in de tussentijd. Dus laat ik me even opnieuwe voorstellen! Voor degenen die mij nog niet kennen, mijn naam is Zenzi. Na bijna zes jaar ervaring als schoonheidsspecialiste, ben ik in de zomer van 2023 afgestudeerd als huidtherapeut na een vierjarige HBO-studie.

Sinds mijn afstuderen werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en huidtherapeute in mijn eigen praktijk, Zenzibelle. Daarnaast breng ik een paar dagen per week door in een kliniek in Amersfoort, waar ik waardevolle ervaring opdoe met diverse huidaandoeningen, huidtypen en behandelingen.


Na mijn afstuderen heeft het aanbod bij Zenzibelle zich uitgebreid, zo kun je nu terecht bij Zenzibelle voor diverse huidtherapeutische behandelingen. Denk hierbij aan het behandelen van fijne lijntjes en rimpels, acne, pigmentproblemen en rosacea. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van bijvoorbeeld microneedling en peelings, maar ook uitgebreide gezichtsbehandelingen met producten van medische kwaliteit. Naast huidtherapeutische behandelingen ben je natuurlijk ook nog steeds van harte welkom voor verschillende schoonheids behandelingen zoals suikerontharing  (hierover schreef ik alleens een blog; lees deze hier), pedicure en massages.


Bij Zenzibelle staat persoonlijke aandacht voorop. Na een eerste intake gesprek stel ik altijd een op maat gemaakt behandelplan voor je op. Samen bespreken we alle mogelijkheden, jouw specifieke wensen en eventuele voorkeuren. Ook nemen ik uitgebreid de tijd om de producten die je gebruikt met je door te nemen, zodat we eventuele aanvullingen kunnen bepalen. Op de website vind je meer informatie over de verschillende merken die we bij Zenzibelle aanbieden, bekijk daarvoor deze pagina.


Goed nieuws! Als huidtherapeute bied ik behandelingen aan die mogelijk in aanmerking komen voor vergoeding door je zorgverzekeraar. Denk hierbij aan behandelingen voor acne en camouflage therapie bij pigment problemen. Wil je weten of jouw polis deze behandelingen dekt en welke voorwaarden er gelden? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar voor meer informatie. Ik sta klaar om je te helpen met eventuele vragen.


Ben je nieuwsgierig geworden of heb je een vraag over je huid? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Bij Zenzibelle kun je een afspraak maken voor een gratis intakegesprek of productadvies. Je kunt je afspraak of intakegesprek zelf inplannen via de website. Klik daarvoor op deze link! Natuurlijk kun je ook altijd een WhatsApp-berichtje of e-mail sturen of bellen. Een behandeling bij Zenzibelle is ook een perfect cadeau idee! Geef een mooie cadeaubon en laat anderen genieten van een moment van ontspanning en verzorging.


Tot snel!


Zenzi

70 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια

Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση των σχολίων
Φαίνεται πως υπήρξε τεχνικό πρόβλημα. Δοκιμάστε να επανασυνδεθείτε ή να ανανεώσετε τη σελίδα.

Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page