top of page

Nieuw; ZOYA!

Bijgewerkt op: 4 mrt.


Zoya nagellakjes

Nieuw; ZOYA! Al sinds de opening van Zenzibelle in 2018 lak ik aan het einde van de pedicure behandelingen de nagels met de lakken van Zoya. Deze waren echter nooit beschikbaar voor u als klant, tot nu! In deze blog vertel ik u graag over Zoya en wat het merk zo bijzonder maakt. Aan het einde van deze blog bent u hopelijk net zo enthousiast als ik!


Art of Beauty werd in 1986 opgericht door Zoya en Michael Reyzis, een echtpaar dat in 1979 de voormalige USSR verlieten. Ze streefden de Amerikaanse Droom na en starten een eigenbedrijf. Wat begon als een kleine nagelsalon in Cleveland, werd een kuuroord dat zich richtte op natuurlijke nagels, huidverzorging en Europese kruidenbehandelingen. Vandaag de dag is het bedrijf een fabrikant van bekroonde producten voor de meest professionele salons en spa's over de hele wereld. Tot hun gerespecteerde merken behoren Zoya, Qtica, Smart Spa, Zoom en Naked Manicure.


Zoya, oorspronkelijk een klassieke pianiste in Rusland, behaalde haar Cosmetologie licentie in hetzelfde jaar dat ze naar de Verenigde Staten kwam. Terwijl banen voor pianisten beperkt waren, bood cosmetologie haar de middelen om een nieuwe carrière te beginnen. Door Zoya zag een behoefte bij haar klanten naar producten met kwalitatieve, gezonde en natuurlijke ingrediënten. In antwoord op deze verzoeken ontwikkelde en patenteerde Zoya en Michael, een geavanceerd chemicus, unieke producten. Michael creëerde ook de eerste werkende, sneldrogende topcoat en de langst dragende, gifvrije natuurlijke nagellak, wat een revolutie betekende in de nagelindustrie.


De nagellakken van Zoya zijn geformuleerd zonder formaldehyde en formaldehydehars, dibutylftalaat, tolueen, kamfer, triphenyl fosfaat, parabenen, xyleen, ethyl tosylamide, aceton en lood. Deze 10 schadelijke ingrediënten worden vaak in nagellak gebruikt om te garanderen dat je nagellak mooi glanst, dat je het eenvoudig aan kunt brengen en dat de lak makkelijk uithardt. Deze stoffen zijn echter schadelijk voor ons en daarmee slecht voor onze gezondheid.


Nu hoor ik u denken; blijft deze Zoya nagellak dan wel goed zitten? het antwoord op die vraag is zonder twijfel ja! Zoals ik eerder schreef gebruik ik de lakken tijdens mijn pedicure behandelingen. Tenzij de klant hem tussendoor verwijdert zit hij er 6 tot 8 weken later bij de volgende pedicure nog goed op. Geen reden dus om niet over te stappen! Nieuwsgierig geworden?

Groetjes,


Zenzi8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page