top of page

PIPPA Equesterian Soaps

Bijgewerkt op: 4 mrt.

Sinds begin dit jaar is PIPPA Equesterian Soaps verkrijgbaar bij Zenzibelle. PIPPA maakt natuurlijk shampoo en conditioner bars: voor paarden! In deze blog vertel ik je graag meer over PIPPA en waarom de producten bij Zenzibelle verkrijgbaar zijn.Toen ik begin dit jaar het merk PIPPA tegen kwam werd ik meteen enthousiast. Nadat ik de producten had geprobeerd bij mijn eigen paard was ik helemaal verkocht!


Laten we zeggen dat mijn paard niet persé groot fan is van de tuinslang en dat wassen altijd nogal een gedoe was... met de shampoo bars is het enige wat ik nodig heb een emmertje water en de soap bar. Ik stop de bar in een sisal zeepzakje en was hiermee mijn paard. Ondertussen dip ik de bar af en toe in de emmer om er daarna een stuk van zijn lichaam nat mee te maken. De tuinslang heb ik nu alleen nog nodig om hem uit te spoelen, wat bij de producten van PIPPA erg makkelijk gaat. Na het wassen ruikt mijn paard heerlijk en glimt hij helemaal!


Regelmatig liggen er mensen in mijn behandelstoel die ook iets met paarden hebben, en ook zij vonden PIPPA een super tof merk! Bovendien leek het mij erg leuk om mijn passie voor het verzorgen van mensen en paarden te combineren, zodoende heb ik PIPPA Equesterian Soaps benaderd en liggen de producten nu in de salon!


PIPPA Equestrian Soap maakt natuurlijke shampoobars speciaal ontworpen voor de gevoelige paardenvacht. Net als bij mensen heeft een paard een natuurlijk vetlaagje op zijn huid en tussen zijn vacht om hem te beschermen tegen de weersomstadigheden en andere invloeden buitenaf. Wanneer dit vetlaagje met een te aggresieve shampoo wordt verwijderd ontstaat een droge, jeukende huid. Bovendien speelt dit vetlaagje een belangrijke rol in het buitenhouden van micro-organismen en daarmee bij de weerstand van je paard. De PIPPA shampoo en conditioner bars bevatten geen aggresieve ingrediënten of onnodige toevoegingen. Hierdoor blijft dit vetlaagje in grotere mate aanwezig na het wassen. Bovendien bevatten de verschillende bars ingrediënten met ieder hun eigen functie. Zo helpt eucalyptus bijvoorbeeld om de jeuk door muggen en steekvliegen in de zomer te verminderen.


De bars zijn verpakt in recyclebaar karton, deze verpakking is minder schadelijk voor het milieu dan bijvoorbeeld een plastic fles. De bars zijn handgemaakt en kunnen gecombineerd worden met de sisal zeepzakjes. Eén bar gaat 15 tot 20 full body wasbeurten mee afhankelijk van de grote van je paard. De missie van PIPPA is om de paardenwereld een stukje groener en milieubewuster te maken. Daar draag ik heel graag aan bij!

De shampoo bars zijn verkrijgbaar in verschillende geuren, bij Zenzibelle zij de volgende bars verkrijgbaar:

  • honing & propolis (kithars van bijen)

  • maanzaad & limoen

  • 'tea tree' (ontstekingremmende olie) & eucalyptus

Naast de individuele shampoobars zijn er ook proefpakketjes beschikbaar. Hierin zitten 3 kleine shampoo bars van verschillende geuren. Let wel, de proefpakketjes kunnen ook andere geuren bevatten dan ik mijn eigen assortiment voer.


Een proefpakketje is € 19,05 inclusief verzendkosten. Hiermee was je heel je paard ongeveer 25 keer! Ben je benieuwd naar de PIPPA shampoo bar, of wil je weten wanneer welke bar het meest geschikt is voor je paard? Neem dan hier een kijkje op mijn website!


Groetjes,


Zenzi

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Verzending binnen twee werkdagen | Gratis verzending vanaf €75

bottom of page